Verkkokauppa

Tilausehdot

Alla ovat Norppa-Laiturit Oy:n (Y-tunnus 1593853-6) Norppa-verkkokaupan tilausehdot 7.2.2016 alkaen.

Tilaaminen

Verkkokaupasta tilaaminen tapahtuu lisäämällä tilattavat tuotteet omaan ostoskoriin, valitsemalla tilauksen toimitus- ja maksutapa sekä syöttämällä lopuksi omat toimitustiedot, mahdolliset laskutustiedot ja tilaukseen liittyvät lisätiedot niille tarkoitettuihin kenttiin. Tilauksen tehdäkseen asiakkaan on myös luettava ja hyväksyttävä nämä verkkokaupan tilausehdot. Tilauksen teon jälkeen asiakkaalle lähetetään sähköpostitse tilausvahvistus ja myöhemmin mahdollinen lasku sekä tieto siitä, kun tilaus on joko postitettu hänelle tai noudettavissa Kouvolan toimipisteeltämme. Mikäli asiakas ei saa tilausvahvistusta heti tilauksen teon jälkeen ja hän on tarkastanut, ettei sitä ole esimerkiksi siirretty hänen roskapostilaatikkoonsa, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseen info@norppa-laiturit.fi tai puhelimitse numeroon 010 666 1515.

Hinnat

Kaikki verkkokaupan hinnat sekä toimitus- ja maksukulut sisältävät Suomen arvonlisäveron 24 %.

Toimitusajat

Kaikki verkkokaupan toimitusajat ovat arvioituja toimitusaikoja, joihin voi tulla viivästyksiä esimerkiksi omista toimittajistamme johtuen. Tällaisissa tapauksissa tiedotamme asiakasta viivästyksestä mahdollisimman pian, jolloin hän voi vapaasti valita, haluaako hän tilauksen toimitettavan viivästyneellä toimitusajalla vai haluaako hän mieluummin perua tilauksen. Koska pyrimme toimittamaan kaikki tilauksen sisältämät tuotteet yhdellä kertaa, määräytyy tilauksen toimitusaika pääsääntöisesti sen sisältämien tuotteiden pisimmän toimitusajan mukaan. Itse toimituksessa tapahtuneista Postista, muusta kolmannesta osapuolesta tai muusta force majeure -tekijästä johtuvasta viivästymisestä emme valitettavasti voi ottaa vastuuta.

Toimitustavat

Toimitamme tällä hetkellä vain Suomeen. Vaihtoehtoisia toimitustapoja ovat postitus tai nouto Kouvolan toimipisteeltämme osoitteesta Ahjopolku 6, 45360 Valkeala. Postitettaessa tilauksen yhteissummaan lisätään Postin hinnastoon perustuvat toimituskulut, jotka määräytyvät tilauksen sisältämien tuotteiden mukaan. Noudettaessa tilauksen yhteissummaan ei lisätä mitään erillisiä toimituskuluja.

Maksutavat

Tällä hetkellä maksutapana on käytössä ainoastaan laskutus, jossa lähetämme asiakkaalle tilauksen teon jälkeen sähköpostitse laskun tilauksesta maksettavaksi ennen tilauksen postitusta tai noutoa Kouvolan toimipisteeltämme. Laskutuksessa tilauksen yhteissummaan ei lisätä mitään erillisiä maksukuluja.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus niiden toimituksesta. Palautettavien tuotteiden on oltava vastaavassa kunnossa kuin toimitettaessa. Ennen palauttamista pyydämme ottamaan meihin yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseen info@norppa-laiturit.fi tai puhelimitse numeroon 010 666 1515.

Tietosuojakäytäntö

Tilauksen teon yhteydessä tallennettavia tietoja käytetään vain tilauksen käsittelyyn ja toimitukseen sekä Norppa-Laiturit Oy:n oman asiakasrekisterin ylläpitoon, jonka sisältämien tietojen suojaus on kuvattu sen tietosuojaselosteessa. Tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan antamaa lupaa.

Muuta

Mikäli verkkokaupan hinnoissa, toimitusajoissa tai muissa tiedoissa esiintyy ilmeisiä inhimillisistä tai teknisistä syistä johtuvia virheitä, pidätämme itsellämme oikeuden olla toimittamatta tilausta virheellisten tietojen mukaisesti. Tällaisissa tapauksissa tiedotamme asiakasta virheestä välittömästi, jolloin hän voi vapaasti valita, haluaako hän tilauksen toimitettavan korjatuilla tiedoilla vai haluaako hän perua tilauksen. Mahdollisissa riitatilanteissa noudatamme Kuluttajaviraston suosituksia.

Instagram

© 2019 Norppa-Laiturit Oy