Tuotteet

Norppa-pylväslaiturit


Norppa-ponttonilaiturit


Muut ponttonilaiturit


Muut tuotteet

Tuotteet

Tuotevalikoimamme ytimen muodostavat Kouvolassa yli 15 vuoden vankalla kokemuksella valmistamamme Norppa-laiturit, jotka materiaaliensa laadukkuuden, upean ulkonäkönsä ja monien innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta ovat todellista laitureiden aatelia. Lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat myös laadukkaan kotimaiset putkiponttoni- ja betoniponttonilaiturit sekä esimerkiksi omaa kotimaista tuotantoamme olevat Norppa-paljut, Norppa-saunat ja Norppa-huussit. Muistakaa myös käydä tutustumassa Norppa-verkkokauppamme pientuotevalikoimaan.

Norppa-pylväslaiturit

Säätöjalka Tehty Suomessa

Norppa-pylväslaiturit ovat tukevasti tuotesuojatuilla säätöjaloillaan seisovia laitureita, jotka eivät keinahtele hieman kovemmassakaan aallokossa ja joiden laskeminen tai nostaminen sopivalle korkeudelle käy käden käänteessä. Korkeuden säätäminen tapahtuu jalkoihin kiinnitettävien säätövinssien avulla, joiden avulla korkeutta voidaan säätää portaattomasti laiturin päältä kuivin jaloin ja pienellä voimalla. Kun laituri on sopivalla korkeudella, vinssit poistetaan ja jalkojen päälle pujotetaan sopivan mittaisiksi leikatut muoviset UV-suojatut koristeputket ja joko pallon tai norpan pään muotoiset koristehatut, jotka piilottavat säätömekanismin näkyvistä ja viimeistelevät laiturin upeaksi kokonaisuudeksi.

Säätöjalkoja on saatavissa 1,25–2,5 m mittaisina, ja ne soveltuvat enintään noin kahden metrin vedensyvyyteen. Jokaisessa jalassa on nivelletty pohjalevy, jonka ansiosta ne seisovat aina suorassa ja joka mahdollistaa niiden käytön myös hieman pehmeämmässäkin pohjassa. Jalka itsessään on valmistettu kestävästä merialumiinista ja sen muut metalliosat kuumasinkitystä teräksestä. Jokaisen jalan mukana tulee oma säätövinssinsä, eli samaa vinssiä ei tarvitse laiturin korkeutta säätäessä kierrättää jalalta toiselle. Oletuksena jalat kiinnitetään laiturin kulmien "sisäpuolelle" (ks. kuva), jolloin ne tekevät laiturista entistä vakaamman eivätkä esimerkiksi estä veneen kiinnittämistä laiturin sivuun. Kuitenkin myös niiden kiinnittäminen laiturin kulmien "ulkopuolelle" tai laiturin sivuun on mahdollista.

Laitureiden runkorakenteet on valmistettu laadukkaasta painekyllästetystä kestopuusta, ja kansirakenteiden materiaalina voidaan käyttää joko perinteistä painekyllästettyä kestopuuta tai uutta helppohoitoista puumuovikomposiittia. Kansien laudoitus on tehty tarkoituksella tavanomaista tiheämmäksi, jotta se olisi mahdollisimman mukava jalalle. Lisäksi kannet voidaan myös irrottaa rungosta erillisinä elementteinä, mikä tarpeen tullen helpottaa huomattavasti laitureiden huoltoa ja liikuttelua. Nykyisiä suosituksia noudattaen kaikki kansien ruuvit ovat ruostumatonta terästä. Annamme kaikille laitureillemme kahden vuoden täyden rakennetakuun, joka ei kuitenkaan kata jään tai vastaavien luonnonvoimien laiturille aiheuttamia vahinkoja. Säätövinsseille annamme elinikäisen takuun.

Norppa-pylväslaitureita kuuluu valikoimaamme tällä hetkellä neljä vakiomallia ja niiden mittoja voidaan tarvittaessa kätevästi kasvattaa erilaisten jatko- ja laajennusosien avulla. Tarvittaessa suunnittelemme ja toteutamme toki myös täysin yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Lisäksi saatavana on monenlaisia lisävarusteita, kuten penkkejä, pöytiä, uimaportaita ja kaiteita. Myymme myös pelkkiä säätöjalkapaketteja verkkokaupassamme.

Norppa-ponttonilaiturit

Jalasponttoni Tehty Suomessa

Norppa-ponttonilaiturit ovat moduulirakenteisia laitureita, joiden kellukkeina toimivat siniset jalakselliset muoviponttonit sulautuvat mainiosti suomalaiseen järvi- tai merimaisemaan. Ponttonien jalasten ja viistottujen päätyjen ansiosta laitureiden työntäminen veteen tai vetäminen rantaan on hyvin vaivatonta, ja lisäksi laitureiden huoltoa ja liikuttelua helpottaa huomattavasti mahdollisuus jakaa niiden runko pienempiin moduuleihin. Myös laitureiden kannet ovat irrotettavissa rungosta erillisinä elementteinä.

Laitureiden runko- ja kansirakenteet on valmistettu laadukkaasta painekyllästetystä kestopuusta, ja rungon vahvikkeina toimivat joko kuumasinkitystä tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnitysraudat. Kiinnitysraudat toimivat myös laitureiden ponttonien kiinnikkeinä, ja niiden avulla laitureiden kantavuutta voidaan helposti lisätä kiinnittämällä niihin haluttu määrä lisäponttoneja. Kansien laudoitus on tehty tarkoituksella tavanomaista tiheämmäksi, jotta se olisi mahdollisimman mukava jalalle. Nykyisiä suosituksia noudattaen kaikki kansien ruuvit ovat ruostumatonta terästä. Annamme kaikille laitureillemme kahden vuoden täyden rakennetakuun, joka ei kuitenkaan kata jään tai vastaavien luonnonvoimien laiturille aiheuttamia vahinkoja.

Norppa-ponttonilaitureita kuuluu valikoimaamme tällä hetkellä kaksi vakiomallia, mutta niiden pituutta voidaan tarvittaessa kätevästi kasvattaa jatko-osien avulla. Tarvittaessa suunnittelemme ja toteutamme toki myös täysin yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Lisäksi saatavana on monenlaisia lisävarusteita, kuten ankkurointipaketteja, penkkejä, pöytiä, uimaportaita ja kaiteita. Valmiiden laitureiden ohella myymme myös pelkkiä ponttoneja ja kiinnitysrautoja sekä valmiita moduuleita, joiden avulla jokaisen tee se itse -miehen ja -naisen on mahdollista helposti rakentaa oma unelmiensa laituri.

Putkiponttoni- ja betoniponttonilaiturit

Norppa-pylväslaitureiden ja Norppa-ponttonilaitureiden lisäksi tarjoamme myös laajaan valikoiman laadukkaita kotimaisia putkiponttoni- ja betoniponttonilaitureita uima- tai venelaitureiksi niin järvi- kuin meriolosuhteisiinkin. Niiden vakiomalleja on saatavissa 2,4 m ja 3,15 m levyisinä sekä 2,4–12,0 m pituisina, mutta tarvittaessa toki suunnittelemme ja toteutamme myös täysin yksilöllisiä ratkaisuja juuri haluamillanne mitoilla.

Norppa-paljut, Norppa-saunat ja Norppa-huussit

Laitureiden ohella olemme viime vuosina laajentaneet valikoimaamme myös muihin vapaa-ajan asumisen tuotteisiin ja palveluihin, kuten omaa kotimaista tuotantoamme oleviin Norppa-paljuihin, Norppa-saunoihin ja Norppa-huusseihin. Eli mikäli laatu ja kotimaisuus on teille tärkeää, kannattaa ehdottomasti tutustua myös tämän osastomme mielenkiintoisiin tuotteisiin.

Skan Holz -piharakennukset

Edustamamme Skan Holz -piharakennukset ovat yhden Euroopan suurimman piharakennusvalmistajan, vuonna 1979 perustetun saksalaisen Skan Holz GmbH:n, valmistamia laadukkaita piharakennuksia, joita tuomme maahan heidän tehtaaltaan Virosta. Valikoimastamme löydätte kymmeniä eri malleja.

Instagram

© 2020 Norppa-Laiturit Oy