Tarjoukset

Tarjoukset

Alla on listattu voimassa olevat tarjouksemme. Huomaattehan, että monet tarjoustuotteista ovat yksittäistuotteita, jotka saattavat mennä kaupaksi minä hetkenä hyvänsä. Mikäli siis löydätte kiinnostavan tarjouksen, toimikaa nopeasti ja ottakaa meihin yhteyttä joko puhelimitse numeroon 010 666 1515 tai sähköpostitse osoitteeseen info@norppa-laiturit.fi.

Ponttonilaituri Pikku-Kuutti (ruskea)

Tarjous 1

Vuonna 2016 valmistunut ruskea ponttonilaituri Pikku-Kuutti kahdella 165 l ponttonilla nyt talvitarjouksessa vain 990 € 790 € tai vaihtoehtoisesti edullisella kiinteän koron ja kuukausierän Norppa-rahoitussopimuksella esimerkiksi 36 kk sopimusajalla 41,36 € / kk 34,91 € / kk!

Lisävarusteet

Laituri on nähtävillä ja noudettavissa Kouvolan toimipisteeltämme. Tarvittaessa kuljetus ja asennus normaalin hinnaston mukaisesti.


Pylväslaituri Iso-Pat (T:n mallinen, ruskea)

Tarjous 4

Vuonna 2016 valmistunut T:n mallinen ruskea pylväslaituri Iso-Pat kahdella penkillä ja yhdellä pöydällä nyt talvitarjouksessa vain 4 060 € 3 480 € tai vaihtoehtoisesti edullisella kiinteän koron ja kuukausierän Norppa-rahoitussopimuksella esimerkiksi 60 kk sopimusajalla 94,84 € / kk 82,52 € / kk!

Lisävarusteet

Laituri on nähtävillä ja noudettavissa Kouvolan toimipisteeltämme. Tarvittaessa kuljetus ja asennus normaalin hinnaston mukaisesti. Lisäksi säätöjalat on mahdollista vaihtaa maksutta pidempiin tai lyhyempiin sekä niiden koristehatut halutun mallisiin.


Pylväslaituri Iso-Pat (T:n mallinen, harmaa)

Tarjous 6

Vuonna 2016 valmistunut T:n mallinen harmaa pylväslaituri Iso-Pat yhdellä 1,1 x 4,5 m kulkusillan jatko-osalla nyt talvitarjouksessa vain 5 180 € 4 580 € tai vaihtoehtoisesti edullisella kiinteän koron ja kuukausierän Norppa-rahoitussopimuksella esimerkiksi 60 kk sopimusajalla 118,63 € / kk 105,88 € / kk!

Lisävarusteet

Laituri on nähtävillä ja noudettavissa Kouvolan toimipisteeltämme. Tarvittaessa kuljetus ja asennus normaalin hinnaston mukaisesti. Lisäksi säätöjalat on mahdollista vaihtaa maksutta pidempiin tai lyhyempiin sekä niiden koristehatut halutun mallisiin.


Norppa-huussi

Tarjous 7

Syksyn varastontyhjennystarjouksena nyt tämän vuoden loppuerä Norppa-huusseja hintaan 990 € 750 € tai vaihtoehtoisesti edullisella kiinteän koron ja kuukausierän Norppa-rahoitussopimuksella esimerkiksi 60 kk sopimusajalla 41,36 € / kk 33,62 € / kk! Täysin käyttövalmis kokonaisuus, eli sisältää sekä elementeistä helposti koottavan huussirakennuksen että ympäristöystävällisen kompostoivan käymäläjärjestelmän. Voidaan toimittaa postin kautta edullisesti mihin päin tahansa Suomea. Tarjous voimassa vain niin kauan kuin tuotetta varastossa riittää, joten toimi nopeasti!

LisävarusteetSkan Holz Trelleborg

Tarjous 8

Skan Holzin 45 mm paksuisesta profiililaudasta valmistettu piharakennus Trelleborg, jonka etuseinässä on pariovi ja ikkuna. Täysin uusi tuote, toimitukseen sisältyvät lattia ja katon alushuopa, muttei katon päällihuopaa. Toimitus osina tai koottuna.

Tarjouksessa nyt vain 2 290 € 1 990 € tai vaihtoehtoisesti kiinteän koron ja kuukausierän Norppa-rahoitussopimuksella esimerkiksi 60 kk sopimusajalla 57,24 € / kk 50,86 € / kk. Kuljetus ja kokoaminen tarvittaessa normaalin hinnastomme mukaisesti.

Instagram

© 2018 Norppa-Laiturit Oy