Palvelut

Palvelut

Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa laitureiden ja muiden myymiemme tuotteiden myynti-, rahoitus-, kuljetus-, asennus-, huolto- ja korjaus­palvelut. Lisäksi tarjoamme monipuolisen valikoiman remontti- ja rakennuspalveluja sekä huolto- ja korjauspalveluja erityisesti mökeille ja muille vapaa-ajan asunnoille. Huomioittehan, että koska kuulumme ennakkoperintärekisteriin, oikeuttavat esimerkiksi asunnollanne tai vapaa-ajan asunnollanne tehdyt kunnossapito- ja perusparannustyöt kotitalousvähennykseen, jonka enimmäismäärä vuonna 2017 on 2 400 € per henkilö, puolisoille yhteensä 4 800 €.

Norppa-laituripalvelut

Suomalaista palvelua

Tarjoamme teille kattavan valikoiman palveluja laiturinne koko elämänkaarelle. Kauppoja tehtäessä asiantunteva myyntipalvelumme auttaa teitä valitsemaan omiin yksilöllisiin tarpeisiinne sopivan laiturin suorittamalla tarvittaessa maksuttoman katselmuksen rannassanne. Tai jos valikoimastamme ei löydy teille sopivaa ratkaisua, voimme myös suunnitella ja rakentaa sellaisen mittatilaustyönä. Rahoituspalvelua tarvitseville tarjoamme edullista kiinteän koron ja kuukausierän Norppa-rahoitussopimusta. Ja kun kaupat on tehty, toimitamme laiturinne rantaanne täysin "avaimet käteen" -periaatteella luotettavien kuljetus- ja asennuspalvelujemme kautta. Samalla voimme myös purkaa ja kuljettaa pois mahdollisen vanhan laiturinne. Vaihtoehtoisesti voitte toki myös noutaa laiturinne itse meiltä Kouvolasta. Tulevina vuosina autamme teitä laiturinne ylläpidossa monipuolisten huolto- ja korjauspalvelujemme muodossa. Meiltä hoituvat muun muassa laitureiden laskut ja nostot keväisin ja syksyisin sekä laitureiden vuosittaiset puhdistamiset ja öljyämiset. Tarvittaessa toki tarjoamme huolto- ja korjauspalvelujamme myös muillekin kuin Norppa-laitureiden omistajille. Eli mitä tahansa palveluja tarvitsettekin laituriinne liittyen, saatte ne kaikki yhdestä ja samasta paikasta! Alla olevissa videoissa näette asentajiamme työnsä touhussa (katsottavissa myös YouTubessa).

Norppa-palvelusopimus

Kaikkein parhaiten voitte pitää huolta uudesta laituristanne solmimalla Norppa-palvelusopimuksen. Norppa-palvelusopimuksessa pidämme yllä tarkkoja tietoja laituristanne esimerkiksi sen huolto- ja korjaushistorian osalta. Täten pysymme entistä paremmin perillä laiturinne tilanteesta ja pystymme entistä yksilöllisemmin palvelemaan teitä sitä koskevissa kysymyksissä. Oletuksena otamme kaikkiin Norppa-palvelusopimuksen solmineisiin asiakkaisiimme yhteyttä kahdesti vuodessa jo hyvissä ajoin keväisin ja syksyisin keskustellaksemme kanssanne laiturinne tilanteesta sekä sen tulevana keväänä tai syksynä mahdollisesti tarvitsemista palveluista. Tässä yhteydessä voitte tarvittaessa jo valmiiksi tilata haluamanne palvelut alennetuin hinnoin normaalin hinnastoomme nähden. Norppa-palvelusopimus tarkoittaa teille siis paitsi parempaa palvelua, myös alempia hintoja! Se ei velvoita teitä mihinkään ja on vapaasti irtisanottavissa milloin vain.

Norppa-mökkirempat

Suomalaista palvelua

Laitureihin liittyvien palvelujemme lisäksi tarjoamme myös monipuolisen valikoiman remontti- ja rakennuspalveluja sekä huolto- ja korjauspalveluja erityisesti mökeille ja muille vapaa-ajan asunnoille sekä niiden pihapiireille. Meillä on kattava kokemus esimerkiksi seuraavista töistä:

Tilaa ilmainen katselmus

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voitte tilata täysin maksuttoman katselmuksen omaan rantaanne tai tontillenne, jolloin teidän on mahdollista keskustella asiantuntevien myyjiemme kanssa tarkemmin juuri teille parhaiten sopivista tuotteistamme ja palveluistamme. Otamme teihin yhteyttä parin päivän sisällä tarkemman ajankohdan sopimiseksi. Katselmus ei sido eikä velvoita teitä mihinkään.

Instagram

© 2020 Norppa-Laiturit Oy